sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Mea Salon raakaravintovalmennus netissä 9.2.-9.3.2017

Haluatko sinäkin syödä enemmän kasviksia ja voida energisemmin? Oppia laittamaan hyvää vegaaniruokaa ja erityisesti raaka-aterioita? Lopettaa lyhyiksi jäävät terveyspyrkimystempoilut ja tehdä pysyviä ruokamuutoksia järkevästi? Omaksua elämäntapoja, jotka ovat hyväksi paitsi sinulle, myös luomakunnalle?


Olen opettanut näitä asioita vuodesta 2008. Uuden nettivalmennuksen perään on jo ehditty kysellä. Loppuvuosi oli kaikkein tiiveintä kirjankirjoitusaikaa, joten syksyllä en pitänyt ryhmävalmennuksia. Kolmas kirjani, Hellattoman kokin elävä raakaravinto, meni juuri painoon ja ilmestyy nyt tammikuussa, parahiksi netissä tapahtuvaa ryhmävalmennustakin varten. Kustantajana on Moreeni kuten ensimmäisenkin Hellaton kokki -kirjani, sivumäärä 288 ja reseptejä on peräti noin 150. Kirjassa on tukeva teoriaosuus, joka perehdyttää erityisesti elävään ravintoon. Teksti on käytännönläheistä. Ei ruokien punnitsemista eikä kalorien laskentaa. Moni hyötyy kuitenkin livetapahtumasta, jossa saat ravitsemusohjausta myös henkilökohtaisesti. Tätä on luvassa:

  1. Saat kerran viikossa sähköpostiisi valmennuspaketin, jossa teen ehdotuksia viikkoa varten ja ohjaan sinua muutosten tekemisessä. Viikkovalmennukset sisältävät myös kuumennettujen vegaaniruokien reseptejä.
  2. Saat uuden kirjani.
  3. Saat sähköpostitse henkilökohtaisen valmennuksen, jonka teen sinulle itsellesi asettamiesi tavoitteiden ja ruokapäiväkirjasi perusteella.
  4. Saat työkaluja myös tunnesyömisestä vapautumiseen, jos sinulla on sellaista. Jouduin etsimään siihen itselleni apuja silloin, kun tunnesyömisestä ei vielä puhuttu.
  5. Voit ostaa Hellattoman kokin raa'an namikirjan vain hintaan 7 €
  6. Valmennusryhmän oma Facebook-sivu ryhmätsemppiä varten. Siellä keskustellaan siitä miten menee, julkaistaan omia ruokakuvia, pohditaan asioita ja rohkaistutaan yhdessä. Minäkin olen siellä.

Valmennuksen ajankohta on 9.2.-9.3.2017 ja tapahtuu siis netissä, siellä missä sinä olet.
Valmennuksen hinta on vain 98 €. Hinta sisältää siis kaiken: ryhmävalmennuksen, henkilökohtaisen valmennuskerran, upouuden kirjani Hellattoman kokin elävä raakaravinto sekä ryhmän tuen Facebookissa! Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan ennen valmennuksen alkua. Jos tilaat myös namikirjan, hinta on 105 €.

Valmennus sopii sinulle, jos tarvitset ohjausta ruokamuutosten tekemisessä ja ruokarutiinien luomisessa. Valmennus ei sovi sinulle, jos sinulla on syömishäiriö tai sairastat masennusta.

Eniten apua valmennuksistani ovat saaneet ne, jotka eivät ole yksinään pystyneet tekemään pysyviä ruokamuutoksia terveelliseen suuntaan. Monen monituiset ihmiset ovat osallistuneet valmennukseen useita kertoja ja aina saaneet jotain uutta tai päässeet uudelleen kiinni terveellisempään syömiseen, jos vanhat tavat ovat tulleet esim. stressaavan elämänvaiheen aikana takaisin. Valmennuksesta ovat hyötyneet myös lukuisat ihmiset, joiden ruokailurytmi on ollut kateissa ja joilla on myös usein vatsa- ja ruoansulatusvaivoja. Valmennus ei ole varsinaisesti laihduttamista varten, mutta monet löytävät viikkojen aikana sopivat annoskoot ja uusia mieliruokia. Voit lukea muutoskertomuksia ja oman kertomukseni blogistani.

Jos valmennus tuntuu itsellesi sopivalta, ilmoittaudu minulle mea.salo@netikka.fi, anna osoitteesi ja kerro, haluatko myös namikirjan. Paikkoja on rajoitetusti.