Anu Ahosen tavoitteet toteutuivat viime nettivalmennuksessani. Lisäksi Anu innosti ryhmäläisiä - ja minua - lukuisilla kauniilla ruokakuvillaan. Anu keskittyi kurssilla muihin kuin makeisiin namusiin. Kiitos Anu mukanaolosta ja kuvista!
Tällaista Anu kertoo kokemuksestaan:
"Onnistuin lisäämään
terveellistä raaka- ja vegaaniruokaa koko perheemme ruokailuun. Maitotuotteet
olen jättänyt tosi vähälle ja huomasin heti hengitysteiden limaisuuden
vähentyneen! Lehmänmaitotuotteiden jättäminen/vähentäminen kävi helposti
kurssilla.
Mehustin oli
hyvä ostos. Suuri rakkauteni vehnänorasmehu on ollut käytössä joka päivä. Ei
ole oltu kipeitä, paitsi lapsilla oli vesirokko. Olen aina ollut kesken
jättävää tyyppiä, mutta olen tehnyt mehuja ja erityyppisiä raakaruokia
lähes joka päivä.
(Oikealla tulossa vehnänorasmehua.)
(Oikealla tulossa vehnänorasmehua.)
Raakapuurosuosikkejani ovat kaura ja tattari. Lapsetkin
tykkäävät! Haluan, että me vanhemmat olemme kunnossa lapsiakin ajatellen.
Tavoitteeni toteutuivat tosi mukavasti. Olen niin iloinen jokapäiväisestä
mehustamisesta. Valmennus on ollut siinä juuri paikallaan innoittajana ja
tukijana. Nyt kesällä käytän myös luonnonyrttejä niiden voimallisuuden, monipuolisuuden
ja edullisuuden takia. Ikkunalautaviljelmät eli oraat, versot ja idut toimivat
mukavasti.
Nautin yleensä paljon vihreää teetä, ja päätin kurssilla kokeilla
teetöntä aikaa. Ero oli yllättävän intohimoton. Arvelen, että tällä voi olla tekemistä päivittäisen vehnänorasmehun nauttimisen kanssa. Ehkä se virkistää minua.
Olin tehnyt aiemmin monia valmennuksen aihepiiriin kuuluvia
asioita ja tiesin ne mieluisiksi ja voimia antaviksi. Olen paljon kotona ja
lasten kanssa nyt. Live-kurssille meneminen ei olisi onnistunut vauvan kanssa,
mutta tämä nettikurssimuoto toimi hyvin.
Kaikki Mean mainitsemat kompastuskivetkin ovat tulleet tutuiksi,
kuten väsyneenä uuvahtaminen tai minkä vain käsillä olevan syöminen nälkäisenä.
Aamun veden juonti, mehu ja raakapuuro sujuvat kuitenkin jo rutiinilla, mistä
olen iloinen. Lounaskin toimii. Raakailu antaa voimia! Myöhemmillä aterioilla
syön usein lämmintä ruokaa.
Kirja on hyvä. Tykkään, että ei tarvitse aina avata nettiä, vaan
on inspiroiva ja tukeva, konkreettinen opus saatavilla. Kuvaan itsekin ruokia
ja kaunistan ympäristöäni. Facebook-ryhmä
oli mukava tuki myös. Oli mukavaa seurata muiden ajatuksia ja tekemisiä. Kuten
myös se, että Mea vastasi kysymyksiin ja kommentoi!"
Vasemmanpuoleisessa kuvassa aletaan tehdä raakatacoja. Kirjan kuva alhaalla oikealla.
Uusi nettikurssi alkaa 3.7. Anu on tulossa myös siihen. Jos haluat oppia itsellesi hyvät elävän raakaravinnon keittiörutiinit ja oppia kokoamaan hyviä aterioita sekä voimaan paremmin ja energisemmin, tule mukaan. Lisäät raakaravintoa ruokavalioosi juuri niin paljon kuin haluat. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä kyseessä on viimeinen valmennukseni! Lisätiedot täältä:
Hellattoman kokin elävä raakaravinto -kirjani on kaupoissa (Moreeni, 2017, 288 s.) Se sisältää elävän ravinnon perusteet sekä antaa paljon ohjausta ravitsemuksesta. Kirjassa on n. 180 reseptiä kuvineen. Kirjaa käytetään valmennuksessakin.
Lisää Anun kuvia:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti