tiistai 10. helmikuuta 2015

RAWcola, terveydeksi.

Keksin kokiksen ja vuodan reseptin nettiin. Tämä ruoka-aineita sisältävä tiivismakuinen juoma saattaa parantaa kokisriippuvuuden.


Jos haluat juomasta kuplivamman, lisäät tietysti vissyä. Jotta maku ei laimenisi, jätä yksi omena pois ja korvaa makeutta stevialla. Lisää myös inkivääriä, sitruunaa ja mausteita.

Carobjauhe on johanneksenleipäpuun hedelmästä tehtyä jauhetta, joka muistuttaa kaakaon makua, mutta on makea eikä ole kitkerä. Ashwagandha on kitkerän makuinen rohtokoiso, joka sekä antaa energiaa että rauhoittaa. Sillä on paljon erilaisia vaikutuksia. Näitä aineksia löytää eko-, luomu- ja luontaistuotekaupoista sekä isommista marketeista.


Mehusta ensin mehulingossa tai -puristimessa jäähdytettyinä
3 omenaa
1 salaattifenkoli
n. 5 neliösentin kokoinen pala miel. luomusitruunan kuorta
1 sitruunan hedelmäliha
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä kuorittuna

Kaada mehu tehosekoittimeen.
Lisää
1 iso tai 2 pientä jäähdytettyä päärynää (kuori, ellei ole luomua. Poista siemenkodat.)
1½ rkl carobjauhetta
1½ tl ashwagandhajauhetta
1/4 tl muskottipähkinäjauhetta
ripaus cayenne pippuria

Sekoita tasaiseksi. Lisää esim. 2 dl korkeahiilihappoista kivennäisvettä, esim. perinteistä Vichyä. Sekoita lusikalla hieman. 

Siemaile hitaasti.Haluatko lisätä herkullisia, terveellisiä ja täyttäviä raakakasvisaterioita omaan ruokavalioosi turvallisella tavalla

ja voida pirteämmin? Juuri pian, 12.2.2015 alkaa netissä valmennus. Kertomuksia aikaisempien ryhmäläisten kokemuksista ja voinnin paranemisesta täällä
http://hellatonkokki.blogspot.fi/2014/12/mea-salon-raakaravintovalmennus-netissa.html
sekä ilmoittautumisohjeet. Olet tervetullut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti