perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hernejäähyke, helteiden himoherkku

Food outside the box, hersytelty helteen hullaannuttamana, ja ihan vakavalla naamalla! Raparperia saa tuoreena vain lyhyen ajan, mutta muulloin sen paikalle voi puristaa sitruunaa. Miten mielelläni sokkomaistattaisin tätä. Sen jälkeen ottaisin siteen silmiltä ja kysyisin, että arvaatko edes nyt. Ilman manteliuutettakin ehkä pärjää, mutta sitten kaipaa ehkä vähän lisää sitruunaa. Proteiiniruokaa.


suoraan pakkasesta pussillinen pakasteherneitä eli 150 g
avokado
1 dl raparperipaloja (tai arviolta ½ sitruunan mehu)
3 rkl vaahterasiirappia
vaniljaa, meniköhän ½ tl:n liraus
manteliuutetta, sitäkin lirahti ehkä ½ tl
päälle ripotin vielä lakritsiuutejauhetta

Tämä on kuin jäätelön tekemistä tehosekoittimella, eli sekoitin täytyy välillä pysäyttää ja kaapia reunoilta massa takaisin alas. Monitoimikone voisi olla kätevämpi, tai jokin muu sekoi-/haketin?

Pistä ainekset koneeseen ja sekoita niin tasaiseksi kuin parissa minuutissa saat. Maista ja lisää halutessasi happamuutta tai muita makuja.

Söisin toisenkin heti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti